Blog geri dön

Akçaabatlılar Derneği Emine Boyacı’yla devam dedi

İstanbul Anadolu Yakası Akçaabatlılar Derneği (AKÇADER) olağan kongresi Üsküdar’da bulunan dernek merkezinde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Av. Emine Boyacı’nın kongreye sunduğu tek liste delegelerin oylarıyla yeni dönemde de dernek yönetimi için yetki aldı.

Divan Kurulu oluşturuldu, verilen teklif üzerine Coşkun Bayraktar, Mehmet Tosun ve Muhammet Bayraktar kongreyi yönetmek üzere divan kuruluna seçildiler.

Saygı duruşu ve topluca İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündemin diğer maddelerine geçildi. Geçmiş dönem faaliyet raporu ve denetleme raporları ayrı ayrı okunarak oy birliğiyle ibra edildi.

Başkan Av. Emine Boyacı, faaliyet raporunu okurken bir yandan da geçmiş dönemle ilgili bilgiler verdi ve kongreden yetki isterken yeni döneme dair de bazı değerlendirmelerde bulundu. Bütün dünyayı etkileyen pandemi döneminin derneğin faaliyetlerini de engellediğini vurgulayan Boyacı, yönetimde bulunduğu sürenin dernek açısından bir toparlanma, derneği ayağa kaldırma dönemi olduğunu ifade ederek bir dönem daha yetki istedi ve her şeyin daha güzel olacağı sözünü verdi. Başkan Boyacı, “Önceden fazla bilgim yoktu ama görev yaptığım dönemde gördüm ki bu işlerin farklı bir heyecanı ve keyfi var. Bir dönem daha devam etmek istiyorum. Sizler de derneğe gelin, faaliyetlerine katılın. Bazı konulardan dolayı tartışmalar çıktığını ve kırgınlıklardan dolayı kopmalar olduğunu duyuyor ve çok üzülüyorum. Akçaabatlı olmanın anlam ve önemini unutmadan kimliğimize sahip çıkmamız gerekir” mealinde sözler sarf etti.

 

Yönetim Kurulu seçiminde mevcut başkan Av. Emine Boyacı’nın aday listesi oy birliğiyle seçilerek yeni dönemde dernek yönetimi için yetkilendirildi.

İstanbul Anadolu Yakası Akçaabatlılar Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Av. Emine Boyacı

Atilla Berber

M. Fatih Aydın

Metin Aydın

Leman M. Kocabaş

Sabahattin Kuruçelik

İbrahim Gedikoğlu

Hayri Ayvaz

Bahtiyar Birinci

Yakup Kalyoncu

Emre Kuştil

Ümray Çingi

İsmail Emre Kasap

Emre Yaşar Topsakal

İsmail Emre Telci

Comments (1)

  • HİKMET YILMAZ cevap

    YÖNETİME BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLERİM.

    16/03/2023 , 01:19

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blog geri dön